Werkwijze

De werkwijze

Mijn coachingslocatie is gevestigd in Lienden. Met 1 op 1 begeleiding gaan we samen aan de slag om grip te krijgen op jouw klachten. De behandeling zal beginnen met een uitgebreide intake van 60 minuten. Hierin maken we kennis en brengen we jouw huidige situatie in kaart. We focussen ons op je mindset (gedachten en werking hiervan), beweegpatroon en voedingspatroon middels vragen en metingen. 


Het is goed om te weten dan ieder traject anders is. Ieder mens is tenslotte uniek en bij iedereen ligt de voornaamste disbalans weer op een ander vlak. Op dit vlak zullen we ons dat uiteraard extra focussen, tijdens te behandeling.

Dit doen we doelgericht, op een actieve wijze maar stapje voor stapje. In de behandelingen ligt het accent op de onderstaande aspecten. Hiervan is gebleken uit de praktijk én vanuit wetenschappelijk onderzoek, dat ze succesvol zijn.


Inhoud sessies
Optimaliseren voedingsschema 
Stapsgewijs en haalbaar zullen we jouw voedingsschema optimaliseren met als doel om je mentale en lichamelijke gezondheid te bevorderen.

Adem- en ontspanningsoefeningen
Hierdoor leer je zelf hoe je jouw lichaam tot rust kunt brengen, en kan ontspannen. Dit zal ook bijdragen om meer bewust in het moment te leven in plaats van piekeren en bezig zijn met het verleden of de toekomst.

Leren omgaan met moeilijke gedachtes
Middels gesprekken en oefeningen leren anders om te gaan met moeilijke negatieve gedachtes zoals: ik kan het niet, ik ben niet goed genoeg, dit voedingspatroon is niks voor mij, ik moet nu iets eten. Hierna staan jouw gedachtes niet langer in de weg voor een gezonde leefstijl.

Verantwoord bewegen
We zullen op een voor jou haalbare manier gaan bewegen wat zorgt voor ontspanning, een positievere mindset en zelfvertrouwen.

(indien nodig) Grenzen oefeningen 
Hierdoor leer je assertiever te worden en grenzen te bewaken op een respectvolle manier. Dit levert jouw meer rust en energie op, zodat je dit kan steken in zaken die voor jouw belangrijk en waardevol zijn.


Behandeling, wanneer wel of niet?

Wanneer je, je herkent in de eerder beschreven klachten kunnen we zeker aan de slag gaan om de disbalans te herstellen, zodat je weer fit, energiek en gezond in het leven staat. Wanneer je echt te maken hebt met ziektes zoals kanker, diabetes, hart- en vaatziektes, auto-immuunziektes, zware depressies of borderline ben ik helaas niet de persoon die jou het beste kan helpen. Hiervoor is een verder geschoolde specialist noodzakelijk, zoals een psycholoog of psychiater, arts of diëtiste. Als je hier al onder behandeling bent, kan een traject mogelijk wel gestart worden, mits je toestemming verleent voor overleg met jouw desbetreffende zorgverlener.

behandeling

Praktische informatie

De Hofstede 59, Lienden
75 euro
50 tot 60 minuten
info@growth-hc.nl

Wil je gratis en vrijblijvend telefonisch kennis maken of heb je een andere vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Contactformulier