Over mij


Over mij


Marjolein van Keulen

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in gezondheid en bewegen. In 2012 heb ik de opleiding Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS) afgerond. Een goede basis waarbij bewegen en mensen op een verantwoorde manier in beweging zetten centraal stonden. Vervolgens heb ik de HBO opleiding Algemeen fysiotherapeut in 2016 voltooid en ben ik gaan werken bij de eerstelijns fysiotherapiepraktijk Rembrandt.


Gedurende de opleiding fysiotherapie, ontstond er een toenemende interesse voor het mentaal functioneren van de mens. Met name de wisselwerking tussen het mentaal en fysiek functioneren boeit mij. Om mij hierin te specialiseren ben ik in 2017 gestart met de deeltijd masteropleiding Psychosomatische fysiotherapie. In 2020 heb ik mijn diploma behaald. Over de invloed van voeding op het mentaal en fysiek functioneren, miste ik kennis en inzichten. Daarom ben ik in 2020 gestart met de cursusopleiding Voedingspsychologie van de ACT Academie.


Helaas ervaar ik binnen mijn werkzaamheden vaak de negatieve gevolgen van langdurige spanning, een ongunstig voedingspatroon of inactiviteit. Dit heeft altijd een enorme impact op het dagelijks functioneren. Mensen zitten niet lekker in hun vel, halen weinig plezier uit hun dag en hebben het gevoel dat ze zichzelf niet meer zijn.


Gelukkig leert de ervaring dat hier wat aan is te doen is, middels professionele coaching op maat. Ik begeleid en ondersteun mensen met veel plezier en passie naar een gezond, fit en fijn leven. Het geeft mensen veel vertrouwen wanneer zij ervaren dat ze zelf hun gezondheidstoestand uiteindelijk kunnen verbeteren en daar word ik ook blij van! Ben je benieuwd naar mijn aanpak? Klik dan hierPrivacy

Jouw privacy neem ik uiterst serieus. Persoonlijke gegevens worden maximaal 1 jaar bewaard in een beveiligde omgeving en zijn alleen toegankelijk voor de coach en deelnemer zelf. Op jouw verzoek kunnen de gegevens eventueel eerder verwijderd worden. Jij als deelnemer heeft ten alle tijden het recht om jouw dossier in te zien.

Klik op de onderstaande link voor de algemene voorwaarden die ik hanteer met Growth Health consultancy. Algemene voorwaarden